ALIVE TUEN MUN TIN SHUI WAI YUEN LONG Like us!
ALIVE FORUM Facebook Fanpage
ALIVE FORUM » 音樂討論 歌詞 MP3 [Download link] » 電台討論 » 鄭子誠拆解鄭子誠現象 都有陰謀?!

鄭子誠拆解鄭子誠現象 都有陰謀?!

鄭子誠拆解鄭子誠現象 都有陰謀?!
鄭子誠拆解鄭子誠現象 都有陰謀?!



影片來源:Youtube




鄭子誠終於按捺不住,在其電台節目回應:

頭先至猛然發覺,話最近喺某網站出現左一個鄭子誠現象,有傳媒問我,有乜野同呢個網站,即係高登討論區嘅網民講。我話,我會同佢地講聲多謝,多謝抬舉,亦都多謝你地肯花時間喺我身上,談論嘅一啲問題。

多謝完之後,我都要講聲比你地知。我做音樂情人嘅節目,宗旨好簡單,無陰謀,淨係想播歌。



有些演員,你見到認得,但亦未必能記得其名字,或是只記得其角色名。而網民與綠葉演員的互動,亦是間接對該批演員的一種肯定。




相關主題








更多主題...
Views
14176
Share
298
dislike
Comment...
   

Login





當前時區 GMT+8, 現在時間是 2018-10-18 07:21 AM

Processed in 0.017976 second(s), 12 queries , Gzip enabled
 
清除 Cookies - 廣告查詢 - 聯絡我們 - alive.hk - 純文字版本